Vår vän och medarbetare Lars Östholm har lämnat oss efter en tid sjukdom idag.

Inom BoIS har Lars varit aktiv både som supporter i unga år och under större delen av 2000-talet i olika roller. Han har bland annat haft hand om souvenirverksamheten under den allsvenska tiden och, som sitt sista uppdrag för föreningen, varit matchdelegat i flera år.

Ett gammalt reportage från HD om Lars arbete tillsammans med sina kära kollegor i ”holken” hittar ni här.

Lars skulle ha fyllt 60 år i höst och såg verkligen fram emot kommande säsong. Han tog den uppskjutna seriestarten med jämnmod och fick göra en sista insats för klubben i träningsmatchen mot Eskilsminne i april då han var på plats med sitt sedvanliga humörhöjande bidrag till gruppen.

”Östis” har varit trogen BoISare hela livet och sörjs av föreningen samt släkt och vänner, varav många delade hans livslånga randiga passion.