Spelprogrammet för Ettan Södra är nu klart och ni hittar det som vanligt enklast på vår hemsida under rubriken ”Våra lag” – ”Spelprogram och resultat” (här). Vi inleder på söndag 16:00 borta mot Oskarshamn och fortsätter sedan hemma mot Eskilsminne på onsdag i nästa vecka 19:00. Vi har ett intensivt schema framför oss med mycket BoIS!

Matchen följer ni på vårt twitterkonto (här), som vi rapporterar löpande på från arenorna. Före och efter match gör vi reportage och rapporter precis som vanligt. De kan ni ta del av här på hemsidan och på Facebook.

För er som vill se TV-sändningen finns det två möjligheter. Antingen blir man premiumprenumerant på HD för 119 kronor i månaden (här). Då får man tillgång till alla BoIS och Eskilsminnes matcher. Annars köper man enstaka matcher på SportExpressen (här). På SportExpressen kostar en match 139:-. Där kan man också köpa månadsabonnemang på samtliga matcher i båda ettanserierna för 299 kronor.

Vi saknar naturligtvis ert viktiga stöd både på läktarna men också ekonomiskt. För som vill se TV-sändningarna men samtidigt också stötta BoIS ekonomiskt har vi lanserat kampanjen #publikrekord där vi inför matcherna har swishkampanjer. För 25 kronor per biljett köper ni då en fiktiv plats på läktaren och stöttar oss.

För att köpa en fiktiv biljett och hjälpa oss mot #publikrekord swishar man 25 kronor/per biljett man vill bidra med till 123 2200 152 (alternativt Bankgiro: 692-6570)

*Din fiktiva biljett mot #publikrekord för 25 kronor är en gåva till Landskrona BoIS. Den innehåller ingen faktisk plats på Landskrona IP.