Här är den viktiga informationen inför morgondagens derby!

Landskrona IP är helt stängt för publik. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att förhålla oss till detta. Möjligheten att genomföra matcharrangemang bygger på det gemensamma förtroendet mellan fotbollen och myndigheterna att vi sköter arrangemangen enligt riktlinjerna. Vi hjälps åt med detta alla tillsammans!

Vi kommer att rapportera som vanligt från alla matcher i våra mediekanaler och lovar matigt innehåll.

Vi hoppas att ni fortsätter stödja vår viktiga satsning mot #publikrekord varje match.

Genom att swisha 25 kronor per fiktiv biljett till 123 2200 152 (alternativt bg 692-6570) som du vill stötta oss med så skapar du en fiktiv person i vår publikbarometer på vår hemsida. Märk gärna din swish med #publikrekord

För er som vill se matchen i rörlig bild sänder Expressen och HD våra matcher i år. Ni som väljer HD får alla BoIS hemma- och bortamatcher för i HDs premiumpaket för 119:- i månaden. Väljer ni att köpa matcherna via SportExpressen så kostar en enstaka match 139 kronor eller kan ni betala 299 kronor för ett månadsabonnemang i vilket ni kan se samtliga division 1 matcher i både norra och södra serien.