Nästan på dagen ett år efter senaste förlusten i sen seriematch kom nästa. BoIS fick storstryk mot Värnamo som vann med 4-1 – samtliga mål gjordes i andra halvlek.

I första halvlek var det fördel BoIS som många gånger kunde spela sig ur Värnamos press, man fick igång sitt passningsspel och lyckades med visst spelövertag skapa en del chanser. Den farligaste hade Linus Olsson vars vrickning efter bra framspelning gick precis utanför. I slutet av första halvlek tvingades Philip Andersson utgå efter en huvudskada. I början på andra gjorde Linus Olsson 1-0 efter en fräck hörnvariant. Det var också mer eller mindre det enda glädjeämnet för BoIS i andra halvlek. Värnamo var stundtals överlägsna och BoIS lyckades aldrig riktigt få kontroll över spelet.

Värnamo kvitterade drygt fem minuter efter BoIS ledningsmål, och en stund senare gick man från 1-1 till 1-4 inom loppet av en sjuminutersperiod. Hör de båda tränarnas syn på matchen i spelaren nedan. Där kommenterar Billy bland annat Philip Anderssons huvudskada. Philip fick åka till sjukhus för att sys, men enligt de första rapporterna verkar det inte vara fråga om hjärnskakning.

Se presskonferensen nedan:

MATCHFAKTA

BoIS – IFK Värnamo 1-4 (1-4)

48 Linus Olsson (Alexander Tkacz)

55 1-1

77 1-2

81 1-3

84 1-4

VARNINGAR

Sumar Almadjed

SÅ SPELADE BoIS

Carl Lindell

Dennis Olofsson – Philip Andersson – Patrick Nwadike – Alexander Tkacz

Filip Olsson – Måns Ekvall – Sumar Almadjed

Linus Olsson – Robin Hofsö – Kevin Jensen

BYTEN

41 Viktor Wihlstrand IN, Philip Andersson UT

76 Hampus Ferhm IN, Linus Olsson UT

81 Passi Prudence IN, Dennis Olofsson UT

MATCHBILDER

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS