Seger i onsdags, ny match igen på lördagseftermiddagen. BoIS ställs inför en tuff match mot Torn på Tornvallen i Stångby.

BoIS vann som bekant med 1-0 i onsdags hemma mot Qviding. Endast två vilodagar senare är det match igen, BoIS ställs mot Torns IF som inlett serien starkt och skuggar BoIS i tabellen. Dessutom har BoIS på tre försök aldrig vunnit på Tornvallen – samtliga matcher har slutat oavgjort.

De två gånger lagen mötts på Landskrona IP har dock BoIS vunnit.

BoIS får klara sig utan Sumar Almadjed. Han utgick knäskadad i första halvlek mot Qviding och mittfältaren är ur spel några veckor. Vi återkommer senare i veckan för en mer detaljerad skadestatus kring Sumar. Även Kevin Jensen missar matchen. Han är ännu inte i full matchform efter att ha vilat den senaste tiden på grund av lite problem med en baksida.

Det innebär att unga mittfältaren Melker Heier är med i matchtruppen för första gången denna seriesäsong. Melker skrev tidigare i somras på ett A-lagskontrakt med BoIS efter att tidigare ha tillhört U19-laget.

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Melker Heier Dennis Olofsson, Emil Jönsson, Hampus Ferhm, Jonathan Asp, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen Torn försöker vi slå förra årets publiksiffra mot Torn. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • BoIS och Torns IF möttes för första gången 2014. Morgondagens match blir den 6 genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Qviding genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • Torns IF – BoIS, matchstart lördag 15:00 på Tornvallen. Matchen spelas utan publik.
Foto
  • Nisse Nilsson