Det var en övertygande seger mot Tvååker, när BoIS visade att man repat sig från förlusten senast. 4-0 blev slutresultatet mot Tvååker.

En pigg matchinledning av BoIS och mål redan efter 10 minuter, där Nicklas Nielsen tryckte in bollen från nära håll efter framspelning från Patrick Nwadike. Efter målet släppte man lite på taktpinnen och Tvååker, med ett kompakt lag, lyckades hålla BoIS ifrån sig samtidigt som man försökte utnyttja misstag och bolltapp. Det fungerade väl någorlunda, men efter halvtimmen blixtrade BoIS till och satte 2-0. BoIS vann boll i eget straffområde, bollen kom till Filip Olsson som drev upp på offensiv planhalva, gick snett inåt i banan, genom Tvååkers mittfält. En passning i precis rätt ögonblick till Nicklas Nielsen som löpt mellan två motståndarbackar. Ett perfekt avslut senare var det 2-0 till BoIS som hade full kontroll på matchen.

Nielsen var även inblandad i 3-0 som kom 10 minuter in i andra halvlek. Nick i stolpen och från mållinjen kunde Patrick Nwadike trycka in 3-0.

20 minuter från slutet kom fyran. Nielsen vann duell på offensiv planhalva, slog en boll till Oscar Petersson som såg ut att bli lite för brant. Men Petersson hann upp bollen och hittade Kevin Jensen som satte slutresultatet 4-0.

Se matchmagasinet med intervjuer och höjdpunkter:

BoIS – Tvååkers IF 4-0 (2-0)

10 1-0 Nicklas Nielsen (Patrick Nwadike)

28 2-0 Nicklas Nielsen (Filip Olsson)

53 3-0 Patrick Nwadike (Nicklas Nielsen)

72 4-0 Kevin Jensen (Oscar Petersson)

SÅ SPELADE BoIS

Philip Mårtensson

Patrick Nwadike – Philip Andersson – Viktor Wihlstrand – Jonathan Asp

Filip Olsson – Måns Ekvall – Passi Prudence

Kevin Jensen – Nicklas Nielsen – Dennis Olofsson

BYTEN

70 Oscar Petersson IN, Dennis Olofsson UT

73 Hampus Ferhm IN, Passi Prudence UT

80 Alexander Tkacz IN, Philip Andersson UT

80 William Kvist IN, Nicklas Nielsen UT

Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson