Den 10 augusti publicerade Svenska Fotbollsförbundet uppdaterade riktlinjer för svensk fotboll under coronapandemin. Dessa medger att föreningar utanför elitfotbollen, läs Allsvenskan och Superettan, i vissa fall kan släppa in publik om max 50 personer. 

En majoritet av klubbarna i Ettan Norra och Södra har aviserat att de kan tänka sig att släppa in en begränsad publik på sina matcher utifrån de nya riktlinjerna. 

Sedan SvFF beslutade att viss publik kan tillåtas på matcher har denna fråga diskuterats internt i BoIS. Till slut har vi ändå enats att fortsätta ha publikfria matcher tills en större publikkapacitet än 50 personer tillåts. 

Landskrona BoIS är en stark medlemsförening med en bred supporterskara och har ett starkt lokalt stöd både av stadens medborgare och näringsliv. Vår publik är otroligt viktig för oss och våra medlemmar, partners och supportrar har verkligen slutit upp bakom föreningen i dessa exceptionella tider. Landskrona BoIS och Landskrona existerar och verkar i samklang.

Att vi då skulle tvingas selektera bort olika läktarsektioner eller lotta ut vilka som skulle få tillträde till Landskrona IP på matchdagar anser vi vore att minimera värdet av våra medlemmar, publik och partners. Vi är hela Landskronas förening och kan då inte selektera vem som får tillträde till våra matcher.  

Utifrån den rådande samhällssituationen i kombination med ovan omständigheter har vi därför valt att fortsätta hålla Landskrona IP stängd för publik tillsvidare

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS