BoIS vann mot Assyriska med 2-1, men det kändes som det satt långt inne.

Linus Olsson gav BoIS ledningen efter ungefär 10 minuter. Inlägg och Patrick Nwadike gick upp i duell med målvakten. Bollen hamnade hos Linus Olsson som lade den till rätta innan han rullade in sitt tionde mål för säsongen. BoIS hade flertalet lägen att utöka ledningen, men strax före halvtid kvitterade Assyriska genom Tarek Altanor.

I början av andra satte Jonathan Asp fart på vänsterkanten, och anfallet ledde till slut till hörna. Asp prickade pannan på Filip Olsson som satte 2-1. Andra halvlek svängde fram och tillbaka, det var stundtals väldigt hafsigt och det var mycket fram och tillbaka och få ordnade anfall från något av lagen. 2-1 blev slutresultatet och BoIS kunde klättra upp ett hack i tabellen.

Se intervjuer och höjdpunkter i spelaren nedan:

BoIS – Assyriska IK

8 1-0 Linus Olsson

45 1-1

51 2-1 Filip Olsson (Jonathan Asp)

SÅ SPELADE BoIS

Philip Mårtensson

Dennis Olofsson – Philip Andersson – Patrick Nwadike – Jonathan Asp

Filip Olsson – Måns Ekvall – Sumar Almadjed

Kevin Jensen – Nicklas Nielsen – Linus Olsson

BYTEN

59 Hampus Ferhm IN, Nicklas Nielsen UT

59 Passi Prudence IN, Sumar Almadjed UT

69 Alexander Tkacz IN, Kevin Jensen UT

93 Oscar Petersson IN, Måns Ekvall UT

Text
  • David Jönsson
Foto
  • David Jönsson