Trots kraftigt spelövertag lyckades BoIS aldrig riktigt skapa de där farliga chanserna. -Det var bara ett lag som ville vinna, men tyvärr saknade vi det där lilla sista, för att få in ett mål, sa Max Mölder bland annat efter matchen.

BoIS inledde starkt och skapade spelövertag direkt, och det var något som egentligen höll i sig matchen igenom. BoIS hade stort bollinnehav och övertag på ett Utsikten som inte skapade någonting av värde framåt. Dessvärre lyckades inte heller BoIS skapa särskilt många heta chanser. Det farligaste BoIS hade var nog Patrick Nwadikes skott fem minuter från slutet. BoIS hittade ofta ut till inläggslägen, som tyvärr rensades bort. Man hittade in till mittfältarna, vars instick och passningar oftast hamnade på motståndarben. Tyvärr saknades den där sista lilla offensiva biten, mot ett Utsikten som mer eller mindre försvarade sig hela matchen. Toppmötet slutade alltså 0-0, och jakten om kvalplatsen går alltjämt vidare.

Se höjdpunkter och intervjuer i spelaren nedan:

BoIS – Utsiktens BK 0-0

SÅ SPELADE BoIS

Philip Mårtensson

Dennis Olofsson – Philip Andersson – Patrick Nwadike – Jonathan Asp

Filip Olsson – Passi Prudence – Sumar Almadjed

Kevin Jensen – Nicklas Nielsen – Linus Olsson

BYTEN

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS