BoIS tog sin andra raka bortaseger och tog revansch på sig själva för 4-4-matchen lagen emellan i somras.

BoIS inledde piggt, men hade svårt att ta sig in i Lunds straffområde. Avsluten och inspelen blockerades, och det var Lund som fick matchens första riktigt farliga målchans. Man drev fram i mitten, fick ingen press på sig och kunde avsluta med ett tungt skott som Philip Mårtensson räddade, och han var bra med på returen också. Ett riktigt fint anfall hade BoIS efter 34 minuter, och det skulle också resultera i mål. Dennis slog upp en boll will William, som skickade vidare till Kevin. Han vände snyggt inåt i banan, hittade Filip O som på ett tillslag skickade in 1-0.

En bit in i andra halvlek var det stundtals ganska virrigt. Felpass, många avblåsningar och lite irriterat på plan. Mitt i detta hittade Passi till Filip O som snyggt drev igenom Lunds försvar. Hans skott blockerades och rensningen av Lund hamnade hos Linus sköt in 2-0.

Det blev lite nerver i matchen när Lund reducerade tre minuter från slut. Till skillnad från matchen i somras lyckades BoIS hålla undan denna gång och vann med 2-1. Se intervju med Billy Magnusson i spelaren nedan:

Lunds BK – BoIS 1-2 (0-1)

34 0-1 Filip Olsson (Kevin Jensen)

71 0-2 Linus Olsson

SÅ SPELADE BoIS

Philip Mårtensson

Dennis Olofsson – Philip Andersson – Viktor Wihlstrand – Jonathan Asp

Filip Olsson – Passi Prudence – Sumar Almadjed

Kevin Jensen – Linus Olsson – William Kvist

BYTEN

59 Måns Ekvall IN, Sumar Almadjed UT

59 Patrick Nwadike IN, Dennis Olofsson UT

61 Nicklas Nielsen IN, William Kvist UT

86 Oscar Petersson IN, Filip Olsson UT

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS