På onsdagen ställs BoIS mot Östers IF i Svenska Cupens andra omgång. Vinnaren belönas med en plats i Svenska Cupens gruppspel till våren.

BoIS vann mot FC Rosengård för någon månad sedan i Svenska Cupens första omgång. William Kvist avgjorde i förlängningen och kvalificerade sig BoIS för spel i omgång 2. För en tid sedan stod det klart att BoIS lottats mot kvalmotståndaren 2019, Östers IF. Kanske kan BoIS få en liten revansch, för förlusten i kvalet.

Till matchen saknas William Kvist.

-Han fick en smäll på revbenen mot Lund, så vi väljer att vila honom mot Öster, säger Billy.

Han aviserar följande trupp:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Johan Rapp, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Melker Heier, Dennis Olofsson, Oscar Peterson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Jonathan Asp.

Matchen spelas på Landskrona IP onsdag kväll, med matchstart 18:30. Matchen spelas inför begränsat antal åskådare, och platser kommer lottas ut bland årskortsinnehavare. Se mer information HÄR.

  • BoIS och Östers IF möttes för första gången 1952. Lördagens match blir den 77 genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Östers IF genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • BoIS – Östers IF, matchstart onsdag 18:30 på Landskrona IP. Matchen spelas inför begränsat antal åskådare, se mer info HÄR.
Foto
  • Nisse Nilsson