BoIS tog fjärde raka segern i serien när man vann mot Torn med 2-0. Vinst och snygga mål – vad mer kan man önska sig?

Både Philip Andersson och Dennis Olofsson var tilltänkta för spel i dag, men båda förhindrades att delta på grund av skadekänningar. Philip så sent som på uppvärmningen. Därför var det en till viss del nykomponerad backlinje, men såg trots det väldigt samspelta ut. Detsamma kan sägas om mittfältet och anfallstrion.

BoIS hittade fint flyt i spelet. Oscar Petersson var inblandad i det mesta framåt med sina kvicka fötter och stundtals finurliga passningar. Det senare kan man också använda för att beskriva Filip Olssons passning till Kevins ledningsmål. Fri med målvakten hittade Kevin luckan mellan målvaktens ben och 1-0 efter 14 minuter. Torn hade en bra chans i första halvlek, annars var det för det mesta BoIS som förde spelet.

Första delen av andra halvlek var det lite mindre organiserat spel, och Torn kunde ta för sig lite mer. BoIS ledning var trots det aldrig riktigt hotad, och 2-0 20 minuter från slutet var en riktig godbit. Filip Olsson hittade Oscar Petersson, Linus löpning gav Oscar utrymma att placera in 2-0.

BoIS – Torns IF 2-0 (1-0)

14 1-0 Kevin Jensen (Filip Olsson)

71 2-0 Oscar Petersson (Filip Olsson)

SÅ SPELADE BoIS

Philip Mårtensson

Jonathan Asp – Patrick Nwadike – Viktor Wihlstrand – Alexander Tkacz

Filip Olsson – Måns Ekvall – Passi Prudence

Kevin Jensen – Linus Olsson – Oscar Petersson

BYTEN

68 Johan Rapp IN, Jonathan Aso UT

68 Sumar Almadjed IN, Passi Prudence UT

72 Hampus Ferhm IN, Kevin Jensen UT

91 Melker Heier IN, Filip Olsson UT

Se matchmagasinet med intervjuer och höjdpunkter i spelaren nedan:

Text
  • David Jönsson
Foto
  • David Jönsson