Effektiva framåt och täta bakåt – då brukar man vinna fotbollsmatcher -En väldigt bra prestation mot ett starkt Oskarshamn, sa Max Mölder bland annat 3-0 mot Oskarshamn.

En pigg inledning från båda lagen gjorde att man ganska tidigt kände att detta kommer bli en sevärd fotbollsmatch. Och det blev det, särskilt om man håller på BoIS. Lagen hade varsin bra chans innan Filip Olsson upprepade bedriften från förra matchen – frispark i mål. En stenhård frispark, dök ner i bortre gaveln. Andra målet, som kom strax innan halvtid, var en riktig godbit som både Billy och Max säkerligen gnuggade händerna åt. Ja, det gjorde nog de flesta ur den skara åskådare som fanns på IP. Oscar Petersson pressade högt, vann boll, spelade till Hofsö och fick tillbaka den. Sedan prickade han in 2-0 med vänstran.

BoIS spelade sedan kontrollerat, avslappnat och det var många som tog för sig i det ”nykomponerade” laget. Tio minuter från slutet satte Oscar Petersson 3-0 sedan han fångat upp Filip Olssons inspel, och volleysköt in 3-0 från nära håll. En riktig laginsats från samtliga BoISare.

Se intervjuer och höjdpunkter i matchmagasinet nedan:

BoIS – Oskarshamn AIK 3-0 (2-0)

37 1-0 Filip Olsson (frispark)

40 2-0 Oscar Petersson (Robin Hofsö)

82 3-0 Oscar Petersson (Filip Olsson)

SÅ SPELADE BoIS

Philip Mårtensson

Johan Rapp – Patrick Nwadike – Viktor Wihlstrand – Alexander Tkacz

Filip Olsson – Sumar Almadjed – Oscar Petersson

Kevin Jensen – Robin Hofsö – William Kvist

BYTEN

60 Emil Jönsson IN, William Kvist UT

89 Hampus Ferhm IN, Robin Hofsö UT

91 Luka Petrovic IN, Alexander Tkacz UT

Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson