I en fartfylld match hämtade BoIS upp ett 2-0-underläge och tog därmed en välbehövlig poäng mot en av toppkonkurrenterna.

Lindome tog ledningen efter en kvart. Robert Lipovac, som även gjorde mål i matchen på IP, stötte in 1-0 efter ett fint anfall. Matchbilden var ganska lik från matchen tidigare i veckan. Fartfyllt, två lag som ville spela fotboll och en hel del chanser med goda målvaktsinsatser.

Samme Lipovac gav Lindome ledningen med 2-0 i början av andra halvlek, i anfallet innan hade Robin Hofsö haft en fin kvitteringschans. Efter 2-0 bytte BoIS in Nicklas Nielsen och William Kvist och de två skulle spela en stor roll senare i matchen. BoIS tilldömdes en straff med kvarten kvar, men Kevin Jensens försök räddades av John Alvbåge. Men Kevin revanscherade sig på bästa sätt. Bara minuten efter sprang han sig fri på Måns Ekvall fina långpassning och fick bollen över målvakten in till 2-1. Några minuter senare hittade William Kvist med ett fint inlägg Nicklas Nielsen fri i straffområdet. Nielsen nickade in 2-2 förbi en chanslös målvakt.

Se höjdpunkter i spelaren nedan:

Lindome GIFBoIS 2-2 (1-0)

14 1-0

51 2-0

77 2-1 Kevin Jensen (Måns Ekvall)

81 2-2 Nicklas Nielsen (William Kvist)

SÅ SPELADE BoIS

Philip Mårtensson

Johan Rapp – Patrick Nwadike – Viktor Wihlstrand – Jonathan Asp

Filip Olsson – Sumar Almadjed – Passi Prudence

Kevin Jensen – Robin Hofsö – Alexander Tkacz

BYTEN

56 William Kvist IN, Robin Hofsö UT

56 Nicklas Nielsen IN, Johan Rapp UT

70 Måns Ekvall IN, Jonathan Asp UT

88 Emil Jönsson IN, Passi Prudence UT

Foto
  • Nisse Nilsson