Äntligen kan vi påbörja arbetet med att säkerställa en damlagstrupp inför den kommande säsongen. Klubben känner stor motivation och är ute efter randiga spelare som delar denna entusiasm.  

Landskrona BoIS ska vara en förening som staden känner igen sig i. Den lokala förankringen är en viktig faktor i båda representationslagen och naturligtvis är vår ambition att spelarna i BoIS Dam först och främst har Landskrona med omnejd som hemvist.

Vi är också ute efter spelare vars ambitioner matcher klubbens. Vi vill att Landskrona BoIS damlag ska bestå av hungriga spelare som drivs av stor träningslust samt en glupande vilja att föra klubben i rätt riktning. Att bära BoIS klubbmärke på bröstet ska vara en högtidsstund. Klubben har för avsikt att skapa en utvecklande miljö som möjliggör för våra spelare att kunna prestera innanför linjerna. 

Detta är en satsning som ska bära frukt omgående, detta är ingenting vi hymlar om, och vi söker därför spelare som kan förlika sig med denna målsättning.

Är du redo att representera Landskrona BoIS, och därmed bli en ambassadör för staden vi brinner för? Vill du springa in på Landskrona IP säsongen 2021 och representera staden?

Tveka då inte att kontakta oss för mer information. Du anmäler enklast ditt intresse till vår klubbchef Michel Ekberg på michel.ekberg@landskronabois.com. Använd med fördel den adressen för olika frågor också.

I era mail, dela er gärna med er av namn, ålder, nuvarande klubb, fotbollsbakgrund samt position.

Låt oss nu tillsammans sätta Landskrona BoIS på kartan ytterligare en gång.