Årets säsong förtjänar ett alldeles eget kapitel i vår historiebok. Landskrona IP har ekat tomt hela säsongen men ändå har engagemanget runt våra ränder varit på en nivå som helt saknar motstycke.

När Landskrona BoIS varit i behov av stödet som mest har våra enastående supportrar klivit fram på ett alldeles otroligt vis. En typ av support som verkligen bevisar vilken kraft som ryms i den här staden, i det här klubbmärket.

Spelarna på plan har presterat med den äran, de speciella omständigheterna till trots, och om några dagar inleder vi kvalspelet som förhoppningsvis slutar med en välförtjänt och efterlängtad biljett till Superettan 2021.

NU auktionerar vi ut en av årets matchtröjor – inramad och signerad av samtliga i spelartruppen – som ett minne från den här unika säsongen. Att ha en sådan raritet hemma på väggen, eller på kontoret, innebär både status och pondus.

Auktionen är igång och buden visas i kommentarsfältet på vår Facebooksida. Du kan se inlägget längre ner här. Lägg ett bud genom att kommentera inlägget på Facebook (kräver konto) eller mejla ditt bud till michel.ekberg@landskronabois.com.

Auktionen avslutas vid matchstart på onsdag 18.00. Högsta bud 17.59.59 vinner tröjan.

Förhoppningsvis kan vi betala tillbaka det överväldigande engagemanget genom ett avancemang.

Följ auktionen:

https://www.facebook.com/landskronabois/posts/3942233399131821