Stödet till föreningen har varit stort och vi känner verkligen att vi haft hela Landskrona bakom oss genom epidemin och genom vårt härliga kval som till slut tog oss tillbaka till elitfotbollen där vi hör hemma. När säsongen nu är över så erbjuder vi möjligheten att ansöka om återbetalning av årsabonnemang för 2020.

Vår försäljning av abonnemang är en viktig del i vår ekonomi och vår förhoppning är att vi varit så tillgängliga som vi bara kunnat under året och att de allra flesta av er väljer att efterskänka era kostnader. Det skulle vara en oerhört värdefullt för våra möjligheter inför Superettan 2021.

Vi erbjuder ändå möjligheten att begära full återbetalning för er som önskar det.

Alternativ

1) Jag efterskänker hela beloppet, ingen kontakt behövs

2) Jag vill ha tillbaka hela beloppet och kontaktar oss på shop@landskronabois.com senast den 23 december 2020.