Förre BoIS-spelaren Tommy Larsson har lämnat oss

Tommy Larsson kom till BoIS mitt under vårsäsongen 1979. Han hade en framgångsrik tid bakom sig i Malmö FF och vänstermittfältaren var en av flera tidigare MFF-spelare som värvades till BoIS vid denna tid. Tommy var den mest framgångsrika. En av höjdpunkterna kom i 9-1-segern mot Halmia i Allsvenskan 1979, där Tommy stod för 3-0-målet.

Målskyttarna i den historiska allsvenska matchen mot IS Halmia 1979. Seger med 9 – 1! På bilden de fem målskyttarna. Från vänster Mats Aronsson 1, Tommy Larsson 1, Sonny Johansson 4, Ronny Nilsson 2 samt Göran Petersson 1. Detta var avslutningsmatchen för vårsäsongen, när höstsäsongen vände var det dags för ny match mot Halmia på Örjans Vall och dessutom ny tränare. Förlust 0 – 1! (Foto: Ralph Nykvist, Studio Hilding)

Tommy Larsson lämnade BoIS 1984 efter 145 matcher och 27 mål.