Sumar Almadjed fortsätter i Landskrona BoIS även framgent. Avtalet sträcker sig över 2021.

Den tekniske, bolltrygge mittfältaren kom till randigt från Hittarps IK inför 2018, och blev tidigt en central gestalt i Billy och Max lagbygge.

Under debutåret spelade Sumar totalt 27 tävlingsmatcher och han satte därmed omgående avtryck på sin nya omgivning. I år har den positiva utvecklingen bara fortsatt, och virtuosens egenskaper har verkligen präglat lagets karakteristiska spelsätt. Inte minst under säsongsinledningen då han staplade ramstarka insatser på varandra.

Senhösten har i större utsträckning kantats av skador, men Sumar har ändå oftast gjort sig tillgänglig och därmed fortsatt vara en viktig kugge när matcherna betytt som mest. Han fanns bland annat på plan från start i kvalrysarna tidigare denna månad.

Vi kan nu glädjande konstatera att samarbetet fortsätter. Att Sumar ska ingå i den trupp som ämnar hugga tänderna i Superettan känns dels väldigt roligt, dels oerhört naturligt.

Vi hoppas självfallet att den ödmjuke, sympatiske mittfältaren fortsätter att växa med uppgiften. Att förutsättningarna finns där är vi redan varse om.

Med Sumars påskrift på pränt har Landskrona BoIS nu inventerat klart i befintlig trupp.

Tack William Kvist

Detta innebär att det inte blir någon fortsättning för William Kvist i den randiga tröjan.

William anlände på lån Varberg inför säsongen och har verkligen spelat en roll i klubbens avancemang till Superettan. I division 1 blev det 14 matcher och i dessa tillställningar lyckades ytteranfallaren producera tre mål framåt. Bland annat det sista målet i division, hemma mot Motala i epilogen, på hela säsongen. Vi hoppas att det var BoIS sista mål i den serien någonsin.

William har bidragit med energi, både på träningar och i match, och ska ha ett stort tack för sina insatser i Landskrona BoIS. Vi önskar honom också stort lycka till med framtida uppgifter.