Vi nåddes i veckan av beskedet att Göran Olsson, som var ordförande i BoIS 1983-1984, har avlidit.

Göran blev vid årsmötet 1983 utsedd till BoIS ordförande, den sjunde i ordningen. Han hade dessförinnan varit styrelseledamot i många år, bland annat vice ordförande. Göran stannade sedan bara ett år på ordförandeposten, och fick därför lite skämtsamt smeknamnet Parentesen.

Han var också i nära 20 år ordförande i föreningen Gamla BoISare.

Göran blev 86 år.

Bilden högst upp (och nedan) är tagen vid årsmötet 1981, i samband med att Claes Munck af Rosenschöld lämnade över ordförandeposten till Rolf Johansson. Göran, dåvarande styrelseledamot, blev alltså två år senare ordförande.

Bakre raden: Christer Strandberg, Lennart Andersson, Göran Olsson, Bertil Persson, Åke Mårtensson, Stig Pettersson. Mellanraden: Carl-Gunnar Ekström, Ove Bengtsson, Sven Wall, Birger Holmgren, Sture Forslund, Sten Norrheden, Göte Waldemarsson. Främre raden: Evert Mårtensson, Sven-Åke Olsson, Otto Bergman, John Lindskog och Birger Johannesson. (Foto: Tommy Nyhlén)
1983, BoIS har just vunnit i Myresjö och ska ta bussen hem. Göran Olsson, Kalle Berggren och Sonny Johansson. (Foto: Christer Strandberg)