Vi nåddes i veckan av beskedet att Göran Olsson, som var ordförande i BoIS 1983-1984, har avlidit.

Göran blev vid årsmötet 1983 utsedd till BoIS ordförande, den sjunde i ordningen. Han hade dessförinnan varit styrelseledamot i många år, bland annat vice ordförande. Göran stannade sedan bara ett år på ordförandeposten, och fick därför lite skämtsamt smeknamnet Parentesen.

Han var också i nära 20 år ordförande i föreningen Gamla BoISare.

Göran blev 86 år.

Bilden högst upp (och nedan) är tagen vid årsmötet 1981, i samband med att Claes Munck af Rosenschöld lämnade över ordförandeposten till Rolf Johansson. Göran, dåvarande styrelseledamot, blev alltså två år senare ordförande.

Bakre raden: Christer Strandberg, Lennart Andersson, Göran Olsson, Bertil Persson, Åke Mårtensson, Stig Pettersson. Mellanraden: Carl-Gunnar Ekström, Ove Bengtsson, Sven Wall, Birger Holmgren, Sture Forslund, Sten Norrheden, Göte Waldemarsson. Främre raden: Evert Mårtensson, Sven-Åke Olsson, Otto Bergman, John Lindskog och Birger Johannesson. (Foto: Tommy Nyhlén)
1983, BoIS har just vunnit i Myresjö och ska ta bussen hem. Göran Olsson, Kalle Berggren och Sonny Johansson. (Foto: Christer Strandberg)

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS