Nu öppnar vi upp för möjligheten att säkra sin plats på Landskrona IP den kommande säsongen. Vi är äntligen tillbaka i Superettan och ser med stor tillförsikt fram emot det stundande seriespelet.

Att kunna erbjuda Landskronas invånare 15 rafflande omgångar hemma på IP är vår stora förhoppning och vi längtar oerhört mycket till att vår arena återigen kan fyllas med randiga supportrar.

Vi hoppas självfallet att så många som möjligt väljer att investera i ett årskort till antingen sitt- eller ståplats. En sådan stöttande handling hjälper klubben enormt mycket, det kan vi inte nog understryka.

För att behålla sin befintliga plats på sittplatsläktaren behöver man förnya sitt årskort före 1 mars. För att hämta din reservation av plats loggar du in med din mejladress via biljettsidan. Har du inget konto redan kan du skapa ett där. Har du frågor om din reserverade plats kan du kontakta Håkan Nyström hakan.nystrom@landskronabois.com.

Förtur till matcher
Du som köper årskort kommer under året att ha förtur till matcher om det blir begränsat med publik. Notera att man i år inte kan kräva tillbaka pengar för sitt årskort om det blir publikfritt.

Klicka här för att komma till vår biljettsida.

Priser

Premium, A grön, Övre/Undre Sektion  F, G, H, J, K, L                
Årskort: 2 200:-
Enkelbiljett: 180 :-                  

Standard, B lila, Övre/Undre Sektion D, E, M, N
Årskort: 1 800:- 
Enkelbiljett: 150:-                  

Ståplats                                           
Årskort: 1 400:-               
Enkelbiljett: 120 :-