Under måndagseftermiddagen startade Landskrona BoIS herrar upp träningen igen efter julledigheten. Siktet är inställt på att komma väl förberedda till tävlingssäsongen och det var en laddad skara spelare och ledare som enträget trotsade de blåsiga förutsättningarna.

Nyförvärven Filip Ottosson och Svante Hildeman gjorde sina första träningsminuter i Landskrona BoIS och bägge såg väldigt motiverade ut.

På målvaktssidan är Amr Kaddoura, som olyckligt drabbades av en korsbandsskada tidigt förra året, äntligen tillbaka i full träning. En efterlängtad comeback för Landskronasonen och att Amr åter står positionerad mellan stolparna, där han hör hemma, värmer det randiga hjärtat.

Den vaksamme kunde dessutom notera att två nya ansikten närvarade på premiärträningen. Nämligen mittbacken Andreas Murbeck och anfallaren Viktor Ekblom.

22:årige Murbeck har ett förflutet i Landskrona BoIS – han tillhörde klubbens akademi under ungdomsåren – och har representerat Ljungskile SK under de senaste två åren. Däremellan har han spelat fotboll på andra sidan Öresund, i Midtjyllands akademi samt i andraligalaget Skive IK.

Eftersom Landskrona BoIS lagkapten, Philip Andersson fortfarande har bryderier med sin knäskada har det blivit aktuellt att sondera terrängen efter en försvarsförstärkning. Murbeck passar alldeles ypperligt in i den utstakade profilen och är därmed ett potentiellt spår väl värt att följa upp.

Viktor Ekblom kommer senast från Österlen FF och gjorde ett liknande gästspel i Landskrona BoIS under förra årets försäsong. En vecka där han imponerade spelmässigt och dessutom krönte sin insats med ett mål i träningsmatchen mot danska Hvidovre.

Även på anfallssidan ämnar BoIS förstärka styrkorna och om Ekblom är spelaren som ansluter till truppen lär klargöras i närtid.  

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS