Vi söker en passionerad och ordningsam materialförvaltare till Landskrona BoIS. Du kommer att arbeta nära tränarteamet och vår befintliga materialförvaltare och tillsammans ser ni till att skapa bästa tänkbara förutsättningar för spelarna att kunna prestera både i träning och match. 

Dina uppgifter består bland annat av att inventera, tvätta och förbereda kläder och material för träningar och matcher. Du ska ha ett vaksamt öga för detaljer samt ha förmåga att vara tydlig i en miljö som annars tenderar att leva sitt eget liv.  

Som materialförvaltare är du en viktig del i att skapa god och avslappnad stämning kring träningar och matcher. Du ska betrakta omklädningsrummet som en närmast helig plats och sätta heder och ära i att spelarnas upplevelse är så friktionsfri som möjligt. Bultar ditt hjärta redan nu för randigt är det ett extra plus.  

Ta chansen att vara en central del av Landskrona BoIS spännande resa framåt. Tjänsten är initialt på deltid.

Ansökan skickas till klubbchef Michel Ekberg:
michel.ekberg@landskronabois.com