Landskrona BoIS arbetar intensivt i bakgrunden med att komma väl förberedda till den dagen då publik åter tillåts närvara på våra matcher.  

Att det kommer finnas begränsningar inledningsvis är vi övertygade om och i vårt fall handlar det främst om att kunna genomföra ett tryggt arrangemang som inte utsätter någon besökare för onödig risk.  

Landskrona BoIS tar läget på stort allvar och uppmanar alla Landskroniter att lyssna på direktiven. Samtidigt känner vi oss trygga i att kunna släppa på begränsat med publik till våra matcher utan att det leder till ansamlingar och därmed ökad risk för smittspridning. De möjligheterna existerar på Landskrona IP och vi har också resurserna som krävs för att kunna lösa eventuella utmaningar inför och efter matcherna.  

Vi hoppas innerligt att samtliga medlemmar i den svenska föreningsdemokratin – som alla verkligen visat stor hänsyn till pandemin – nu tillåts bevisa att vi på ett ansvarsfullt sätt kan ta emot reducerade publikmängder på våra matcher. Vi är redo för det ansvaret.  

Årskortsinnehavare har förtur

Den dagen detta slås igenom har årskortsinnehavarna förtur till matcherna. Årskortet är således den enskilt största möjligheten att se Landskrona BoIS live denna säsong. En fullt logisk investering för den som åter önskar se våra ränder på Landskrona IP under året.  

Att köpa ett årskort är samtidigt ett viktigt och uppskattat ställningstagande för Landskrona BoIS, både som klubb och som representant för staden vi så intensivt brinner för. 

Säkra din plats på IP redan idag genom att klicka vidare HÄR