Landskrona BoIS har beslutat att alla randiga hjältar som investerat i ett årskort till denna osäkra säsong kommer förevigas. Vi när fortfarande en förhoppning om att kunna öppna upp för publik till premiären och årskortsinnehavarna kommer då ges förtur.

Osäkerheten är däremot fortsatt en närvarande faktor och vi har länge funderat på hur vi kan hylla de hjältar som trotsat riskerna och ändå valt att införskaffa ett årskort.

Vi kommer därför att sätta upp en tavla i spelargången med namnen på samtliga årskortsinnehavare redan från premiären den 10 april. Denna kommer spelarna att gå förbi inför varje match och därigenom bli påminda om stödet de har i ryggen. Att ha sitt namn uppsatt i klubbens absoluta hjärta är den finaste gåvan vi har att ge tillbaka.

BoIS är full av beundran och känner stor tacksamhet gentemot alla som valt att stötta klubben, de rådande förutsättningarna till trots.

Alla som köper årskort innan 4 april kommer att namnges och denna tavla kommer finnas kvar på samma plats så länge Landskrona IP har sin nuvarande kostym.

TACK!    

Klicka här för att läsa mer om våra årsabonnemang.