Landskrona BoIS är i år en klubb med spelare uteslutande från Skåne. Vi är mäkta stolta över den lokala förankringen och väldigt nyfikna på om denna hemvävda ”satsning” är tillräcklig för att hävda sig på elitnivå.

För att spinna vidare på denna stolthet har vi denna säsong valt att uteslutande spela musik från skånska grupper och artister i samband med matcherna på Landskrona IP.  

Inför varje kamp kommer vi öppna upp för möjligheten att skicka in låtförslag som sedan dånar från högtalarsystemet på IP. Därigenom är våra supportrar med och sätter stämningen samtidigt som de motiverar spelarna att leverera på plan.

Efter varje spelad omgång kommer vi upprätta en låtlista på vår Spotify-kanal för den som önskar ta del av de ljuvliga skånska tonerna.

Inför varje hemmamatch öppnar vi upp möjligheten att bidra till listan med våra supportrars favoritmusik från Skåne.

Landskrona BoIS tycker att den skånska musikskatten förtjänar en alldeles egen arena, inte minst i dessa tider, och kan vi vara med och uppmärksamma alla artister/grupper är det bara en rolig bonus.

Vi kommer lägga upp en story på Instagram ett par dagar innan matcherna och där har våra supportrar möjlighet att skicka in förslag på låtar.