Landskrona BoIS är väldigt glada över att ha inlett ett långsiktigt samarbete med livsmedelsföretaget Oatly.  

Oatly är numera en etablerad världsspelare på den internationella arenan, men i grunden är företaget också en nytänkande uppstickare vars framgångssaga bland annat hade sin början i Landskrona. Därmed har Oatly och BoIS många beröringspunkter: två välvilliga aktörer, med rötter i Landskrona-myllan, som söker framgång genom att våga vara annorlunda.  

Produktionsfabriken i Landskrona spelar fortsatt en central roll i Oatlys lagmaskineri. Att företaget nu engagerar sig i BoIS verksamhet visar också viljan att sätta ett starkt, positivt avtryck.   

Två organisationer som rätt och slätt sätter Landskrona på kartan.  

BoIS är övertygade om att detta är starten på en bördig relation som kommer frigöra gott om mervärden för alla med Landskrona som hemvist. Vi vill också uppmärksamma Oatlys klimatsmarta sortiment, både på Landskrona IP samt i våra olika digitala plattformar, och därmed vara bidragande till att våra supportrar förstår poängen med havrebaserade produkter.    

Michel Ekberg, klubbchef i Landskrona BoIS är belåten med det nya samarbetet.

Vi är stolta över att kunna presentera Oatly som ny huvudpartner. BoIS vill vara med och bygga ett starkt Landskrona och att nu få göra det tillsammans med en av de största arbetsgivarna i staden känns häftigt. Med gemensamma krafter hoppas vi nu kunna fokusera på att bidra till en hållbar stad, en hållbar förening samt att med våra respektive spetskompetenser utveckla BoIS till en given mötesplats för pojkar, flickor och vuxna. Självfallet med just hållbarhet och hälsa i fokus.

Flagga för Landskrona

Landskrona BoIS har förärats med en rätt galen skara supportrar. Entusiasmen har alltid varit något alldeles extra och våra fans var exempelvis först i landet med att smycka sig i randiga munderingar under matcherna. 

Traditionen har överlevt tidens tand tämligen väl och på matchdag tar stora delar av Landskrona på sig den svartvitrandiga kostymen.  

BoIS och Oatlys gemensamma strävan är att hedra berättelsen ytterligare. Därför lottas nu hela 200 BoIS-flaggor ut. Vår förhoppning är att Landskrona sluter upp bakom BoIS i samband med matchdag och detta initiativ är en liten skjuts på den vägen. 

Gå in på Oatlys Facebook för att delta i utlottningen av världens vackraste, mest självklara flagga.