Landskrona BoIS har valt att öppna upp Landskrona IP för åtta personer, vilket är maxkapacitet enligt FHM, från och med matchen mot Akropolis IF. Dessa åtta lyckliga supportrar kommer att plockas fram via en direktsänd lottning i slutet på nästa vecka. I lottningen ingår våra älskade årskortsinnehavare, vilket är enda chansen att se våra randiga hjältar live åtminstone fram till våren.

Klubben är förvånad över FHM:s nuvarande inställning till fotbollen. SEF, vår intresseorganisation, har med all tänkbar tydlighet presenterat hur dess medlemmar kommer säkerställa säkra, trygga arrangemang.

Landskrona BoIS är redo att ta ansvar för att släppa på mer publik och finner det frustrerande hur andra verksamheter, med betydligt sämre organisatoriska förutsättningar, förses med helt andra, betydligt bättre möjligheter. En verklighet som försätter fotbollen i en tuff ekonomisk knipa.

Samtidigt är klubben varse om situationen och arbetar utifrån den vardag som gäller för stunden. Att ändå kunna hälsa åtta årskortsinnehavare välkomna till IP värmer en smula och förhoppningsvis inser även FHM att Landskrona BoIS – liksom övriga inom elitfotbollen – är redo att öppna upp för betydligt fler åskådare på ett tryggt arrangemang.

Har du ännu inte säkrat ditt årskort?

Klicka vidare här och lös ett abbonemang så är du med i utlottningen om biljetter till Akropolis-matchen.