I morgon eftermiddag spelar Landskrona BoIS ny match i U:21-serien och det vankas nordvästskånskt derby. Det är nämligen Helsingborgs IF som står på andra sidan i denna tredje omgång.

Landskrona BoIS – HIF är alltid en match som rör upp starka känslor, oavsett sammanhang egentligen, och morgondagens batalj lär inte vara något undantag. Inte minst då A-lagen tillhör samma serie denna säsong och morgondagens match kan kanske ge en liten fingervisning om statusen på respektive lag.

Vi kan nu glädjande informera att matchen kommer livesändas på HD.se och Sportexpressen. Detta för plattformarnas prenumeranter.

BoIS har inlett U:21-serien med två uddamålsförluster och hoppas så klart bryta denna negativa trend redan i morgon. Prestationerna har bådat gott och förhoppningsvis kan samtliga bitar falla på plats.

Avspark 17:00, matchens spelas på konstgräset då ingen annan plan bedöms vara i tillräckligt gott skick.

Foto
  • Bildbyrån