På lördag är det dags för ny hemmamatch på Landskrona IP. BoIS tar emot AFC Eskilstuna och även till denna match väljer vi att välkomna åtta av våra fantastiska årskortsinnehavare.

Likt senast kommer dessa lyckligt utvalda att lottas fram via en direktsänd lottning som genomförs på torsdag klockan 15:00. Den går att bevittna live på Facebook.

Förra veckan presenterades glädjande besked om att FHM tillåter 500 personer på matcherna från och med den 17 maj. Detta förutsatt att smittspridningen inte tar fart igen.

För Landskrona BoIS innebär detta att vi redan till matchen mot Falkenberg, den 18 maj, har möjlighet att släppa på 500 personer. Fantastiska nyheter och vi kan inte nog understryka att årskortet är det solklart bästa alternativet för den som önskar se våra randiga hjältar på plats denna säsong.

Har du ännu inte investerat i denna kärleksförklaring hänvisar vi till länken nedan:

ÅRSKORT 2021

Rekordmånga har dessutom valt att bli medlemmar i Landskrona BoIS denna säsong. Just nu är vi 1075 medlemmar och nästa delmål är att nå över 1100-strecket. Vi golvas av passionen runt BoIS och lovar att Billy Magnusson står redo med en ny anekdot så fort vi lyckas uppnå målet.

Bli medlem i Landskrona BoIS nedan:

MEDLEM 2021

STORT TACK!