Landskrona BoIS tog en ny skön vinst i U21-serien under tisdagseftermiddagen. Hemma på Landskrona IP, på B-plan, besegrades IFK Värnamo med 3-2.

BoIS ledde med 3-0 men tillät gästerna att reducera två gånger om innan domaren blåste av matchen. Nicklas Nielsen gjorde två av målen och Oscar Petersson ett.

Matchen som sådan var jämn mellan två bra lag. BoIS var ändå snäppet vassare i de avgörande momenten. 1-0 var en riktig läckerbit från Nicklas Nielsen, på frispark strax utanför straffområdet. Bollbanan gick över muren och upp i målvaktens främre kryss.

Strax innan halvtidsvilan skulle BoIS utöka ledningen. Camil Jebara, som gjorde en strålande insats, vann boll efter hårt och företagsamt arbete. Bollen hamnade hos Oscar Petersson som inte gjorde något misstag på det efterföljande avslutet.

2-0 i paus.

BoIS inledde klart bäst även i andra och skulle också spä på sin ledning ytterligare en gång. Återigen var det Camil Jebara som låg bakom förarbetet. Denna gång tog han emot en boll på mitt plan, drev förbi sin motståndare och serverade sedan Nicklas Nielsen med en passning snett inåt bakåt. Nielsen i sin tur var skoningslös och tryckte upp bollen i nättaket på Värnamo-målet. Grannt!

Värnamo skulle som sagt reducera två gånger om men hemmalaget lyckades ändå rida ut ovädret, i dubbel bemärkelse, och därmed ta sin tredje seger för säsongen i U21-serien.

Max Mölder om prestationen

Det var en bra match, IFK Värnamo kom med ett slagkraftigt gäng så vi är belåtna med både vår insats och med utmaningen vi utsattes för.  

Kul så klart att Nicklas fick göra två mål, men framför allt att Camil Jebara på riktigt visade att han vill ha en framtid i klubben.

Målen finns att se på medlemssidan. Inte medlem? Klicka här

För U21 väntar nu ett längre uppehåll och BoIS, som för närvarande ligger fyra i den haltande tabellen, spelar nästa omgång någon gång i juli månad som det ser ut i nuläget.