Att Landskrona BoIS överraskat positivt under våren har inte undgått någon som vilar ett öga på Superettan. Laget, som var nederlagstippade inför säsongen, har svarat för starka prestationer våren igenom vilket resulterat i tabellens förstaplats.

De randiga framgångarna har nu uppmärksammats även centralt och när Discovery+ tog ut vårens lag och tränare fanns fyra BoIS-spelare med.

Alexander Tkacz och Viktor Wihlstrand togs ut i backlinjen medan Sumar Almadjed fanns med på mittfältet. Tre spelare som verkligen haft en urstark vår och därmed är förtjänta av platserna.

Viktor utsågs dessutom till vårens försvarare och Sumar till vårens mittfältare.

Valet som vårens tränare föll på Billy Magnusson. BoIS huvudtränare, tillsammans med övriga i ledarstaben, ska verkligen ha en stor eloge för sättet man genomfört våren. Känner vi Billy rätt är han av åsikten att hela organisationen ska uppmärksammas för det idoga slit som gemensamt investerats varje dag under hela vintern och våren.  

Landskrona BoIS vill i alla fall gratulera alla fyra för sättet de representerat randigt hittills. Vi fortsätter vara ödmjuka inför uppgiften och nu är det helgens match, och inget annat, som gäller.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS