Landskrona BoIS förbereder sig för fullt inför veckans andra match och efter segern senast, hemma mot Stattena, är det med vind i ryggen som laget går in i vårens sista match. Den spelas under fredagskvällen på Tolvans IP, som är hemvist för IF Lödde. Avspark 19:00.

Dessutom har ett par spelare återvänt efter skadebekymmer vilket innebär att tränare Richard Persson har betydligt fler alternativ att laborera med.

Motståndet är av hög standard. IF Lödde har haft en strålande inledning på säsongen. Efter fyra spelade omgångar står laget på full pott. Imponerande statistik och det är inget snack om att detta är en av vårens allra tuffaste uppgifter.

Löddes stora framgångsfaktor har varit det starka försvarsspelet. Endast ett mål har man släppt in under säsongsinledningen. Hela 19 mål har däremot producerats framåt.

Otroliga tio av dessa mål har kommit från Emma Törnqvist. Mäkta imponerande siffror som gör henne till hela seriens stora anfallshot. Senast, mot Helsingborgs FF, gjorde hon fyra av lagets fem mål så att få stopp på hennes framfart blir en tuff, men inspirerande, nöt att knäcka för BoIS-försvaret.

Randigt tog sin första seger för säsongen senast och svarade dessutom för en insats som bådade gott. 2-1-segern var i underkant och förhoppningsvis kan laget nu fortsätta på den inslagna vägen. Med spelare tillbaka från skador ser alltså skadeläget mycket ljusare åt och ett slagkraftigt randigt gäng kan ställas på benen.

Avspark 19:00 på Tolvans IP, vi önskar laget lycka till.