Lördagen den 17 juli. Avspark sker kl 15.00

Att tänka på inför match

 • Endast förköp gäller då publikkapaciteten på Landskrona IP är kraftigt begränsad. Biljetter köps via https://landskronabois.ebiljett.nu/.
 • Inpassering till Engelska läktaren sker via västra ståplatsingången och inpassering till sittplats sker via huvudentrén.
 • Trelleborgs FF supportrar har en egen sektion – bortastå. Egen inpassering sker till denna.
 • Entréerna öppnar 60 minuter innan match. Var ute i god tid för att undvika trängsel i entréerna.
 • Samtliga besökare måste ha en personlig biljett för att vi ska kunna säkerställa publikkapaciteten. Barn små nog att bäras i bärsele får följa med in utan biljett. Utöver dem behöver alla en biljett, oavsett ålder.
 • Biljetter går bra att visa upp både i pappersformat och i mobiltelefonen. Tänk på att ladda ner er biljett i mobiltelefonen om det är dålig täckning i arenaområdet. Skriv gärna ut biljetten om du har en trasig display då scannrarna annars kan ha svårt att läsa biljetten.
 • Det är ej tillåtet att ha med stora väskor, barnvagnar eller paraplyer som inte får plats i din jackficka. Allt för att undvika trängsel inne på arenan.
 • Landskrona IP är en kontantfri arena – köp går alltså endast att göra med Swish eller kort.

Vad gäller inne på arenan?

 • Platser: Det är okej att sitta ihop inom sällskap av upp till åtta personer även fast man då sitter på en annan stol än den som biljetten hänvisar till. Det är dock viktigt att hålla avstånd till andra sittande sällskap/personer, minst två stolar. Tänk då även på raderna bakom och framför. Generella tanken är ”sprid ut er så mycket som möjligt”.
 • Rullstol: De rullstolsplatser som finns tillgängliga är alla på den rullstolsramp som finns på sittplatsläktaren. Max fyra platser finns att tillgå och föranmälan krävs till shop@landskronabois.com. Ledsagare ingår och inpassering sker via huvudentrén till sittplats.
 • Rökrutor:  Hela Landskrona IP är en rökfri arena, det finns därför inga rökrutor.
 • Håll avstånd: Det personliga ansvaret är viktigt gällande avstånd, se därför till att respektera avstånd till andra sällskap i entréer, serveringar och på läktaren.