Efter ett längre uppehåll startar U21-serien upp igen. Landskrona BoIS inleder hösten på bortaplan då laget reser till Gastens IP för match mot Kalmar FF. Avspark 17:00.

Landskrona BoIS reser till Kalmar med ett rutinerat gäng som blandas med ungdomlig entusiasm från U19-laget. Både Andreas Murbeck och Erik Pärsson är tillbaka efter sina skadeuppehåll och startar matchen.

Eftermiddagens motstånd blir en svår nöt att knäcka. KFF har, liksom BoIS, spelat sex matcher av serien och på dessa står laget på 13 inspelade poäng efter fyra segrar, ett kryss och en förlust. Det räcker till tabellens tredjeplats. BoIS, på tio poäng, skuggar smålänningarna och vid seger går laget upp på samma pott.

Vi är dock alla väl medvetna om att denna serie inte handlar om tabellplacering utan om utveckling, både individuellt och kollektivt. Vi gläds åt att våra spelare ges en inspirerande utmaning och hoppas att man reser hem till Skåne senare under kvällen med en god prestation i ryggen.

Startelva och trupp:

Svante Hildeman, Hampus Ferhm, Andreas Murbeck, Johan Rapp, Oskar Jönsson U19,

Måns Ekvall, Passi Prudence, Mallek Shraim U19,

Viktor Ekblom, Erik Pärsson, Nicklas Nielsen

Hampus Pauli, Alec Brandt Erlandsson, Esslam Al Kafafi U19, Edvin Haurdic U19, Simon Gustafsson U19, Osama Khattab U19, Camil Jebara U19