Landskrona BoIS tvingades återigen se sig själva besegrade. Denna gång var det Brage som skulle dra det längsta strået. Matchen slutade 1-0 till det grönvita laget och målet, ett avslut strax utanför straffområdet, kom till en bit in på andra halvlek.

Den första halvleken bestod av 40 minuter händelsefattig fotboll, men sista fem vaknade matchen till liv ordentligt och båda lagen hade då möjlighet att ta ledningen.

BoIS bästa läge var en trippelchans. Filip Olsson sköt, målvakten räddade. Returen landade så småningom hos Oscar Petersson, avslutet styrdes bort. Då snappade Kevin Jensen upp bollen men även hans avslut, från nära håll, täcktes av en Brage-spelare.

Brages bästa målchans kom på hörna. Två fristående hemmaspelare gick upp på samma boll, störde varandra och nicken gick rätt högt över. Dessförinnan hade Amr Kaddoura gjort en svettig räddning på ett distansavslut.

Mållöst i halvtid.

Den andra halvleken skulle präglas av några riktigt olyckliga BoIS-minuter. Dryga tio minuter in i den avslutande akten kom målet. Ett avslut från distans som touchar på en försvarare och därmed ställde Amr Kaddoura i målet.

Ett par minuter senare fick Filip Olsson sin andra varning för matchen och tvingades därmed lämna det artificiella underlaget.

Med halvtimmen kvar att spela försökte det decimerade randiga laget ändå att få in en kvittering medan ett samlat Brage låg på försvarssida och satsade sedan på att ställa om vid bollvinst.

BoIS hade ett par lägen som osade katt men var aldrig riktigt, riktigt nära att få in bollen.

Matchen slutar således 1-0 till hemmalaget och ett besviket Landskrona tvingades således åka hem lottlösa. Oerhört tungt.

Att laget befinner sig i en tyngre period är inget att hymla om men tillämpar man helikopterperspektivet är det fortfarande en otroligt stark säsong som presterat. Kanske inte det enklaste i stundens hetta men samtidigt nyttigt som nykomling i en ny serie.

Nu handlar det om att vända den molokna trenden, börja knipa poäng igen och därefter gå en spännande avslutning på säsongen tillmötes.

Ett gediget arbete som kräver att alla sluter upp för att lyckas. Vi gör det här tillsammans och är fast beslutna om att ta revansch redan till helgen, hemma på IP mot GAIS.

Vi satsar på ett ”fullsatt” Landskrona IP och hoppas att våra randiga supportrar väljer att stötta sina spelare i denna viktiga drabbning.

Investera gärna i ett Höstkort som ger dig tillgång till samtliga matcher och dessutom till ett generöst pris.   

Vanliga biljetter finns så klart också och dessa hittas HÄR