Snart är det dags för ännu ett medlemsmöte, även den här gången blir mötet digitalt.

Den 15 september klockan 19 livesänder vi höstens medlemsmöte på vår medlemsportal. Det krävs ett medlemskap i Landskrona BoIS för att kunna se mötet. Vi kommer behandla nuläge, ekonomi och framtid. Representanter från styrelsen och klubbchef finns på plats.

Ställ frågor
Mejla frågor till kommunikation@landskronabois.com och ange “Medlemsmöte” i ämnesraden. Frågor som fås i förhand kan besvaras med utförligare svar. Ni kommer ha möjligheten att kommentera och ställa frågor under mötets gång via kommentarsfältet. Vi sänder via plattformen YouTube och för att kommentera krävs att du har ett Googlekonto.

Är du inte medlem än men vill bli? Klicka här.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS