Superettans Presenting partner OBOS erbjuder, i samverkan med Superettan, OBOS-medlemmar att se alla matcher i Superettan med 25 % rabatt.

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. Sedan 2019 är OBOS Officiell partner till Svensk Elitfotboll, och sedan 2020 Presenting partner till Superettan. Erbjudandet om 25 % rabatt i Superettan gäller medlemmar i OBOS medlemsprogram och för max fyra biljetter per OBOS-medlem och per match i Superettan.

OBOS, som samarbetar med elitfotbollen både på herr- och damsidan, tar en tydlig position i viktiga samhällsfrågor där bland annat 10 % av företagets vinst under namnet ”OBOS ger tillbaka” går till olika samhällsbyggande insatser. OBOS medlemsprogram erbjuder förtur till köp av tomter och bostäder i hela Sverige samt förmåner från partners. 

Ta del av erbjudandet här https://obos.se/superettan och läs mer om OBOS medlemsprogram.

Erbjudandet gäller tills vidare i matcher i Superettan och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Foto
  • Bildbyrån