Landskrona BoIS trummar vidare och under fredagskvällen vankas det riktig toppmatch på IP. Serietvåan IF Lödde gästar våra domäner och för BoIS, som inför matchen ligger trea i tabellen, är detta en match som måste vinnas ifall laget ska kunna passera Tolvans stolthet. Ett scenario vi gladeligen upplever i verkligheten.

Randigt kommer från en fem matcher lång segersvit så självförtroendet är det inget fel på. De goda insatserna har avlöst varandra och att laget verkligen hittat formen bäddar för en spännande avslutning på hösten.

Fredagens motståndare är dock någon den tuffaste uppgiften under hösten, hittills, så ska ytterligare en trepoängare bärgas kommer det krävas att laget presterar på topp.

Lödde såg länge ut att vara omöjliga att slå. Det skulle dröja till omgång sju innan laget tvingades se sig själva besegrade. Röstånga tog då en meriterande seger på bortaplan.

Resterande matcher har slutat med seger. Senast nötte laget ner Hittarps IK FF. Den matchen slutade 4-1 till Lödde, som gjort 33 mål framåt och endast släppt in fyra i eget mål. Imponerande siffror.

Av målen framåt har Emma Törnqvist noterats för nästan hälften. 16 pytsar på åtta matcher är otrolig statistik. Att snitta två mål per match är det väldigt få som mäktar med och vi hoppas så klart att våra damer har ordentlig koll på målmaskinen.

BoIS tog en planenlig seger senast, borta mot jumbon Hittarp. 2-0-segern speglade inte matchbilden och vi hoppas att skärpan är desto bättre i morgon kväll. I försvaret ser det solitt ut. Tre raka matcher utan insläppta mål skänker trygghet och vi hoppas att laget fortsätter stänga igen även mot Lödde.

Avspark 19:00 på Landskrona IP, som vanligt fri entré till matcherna. Varmt välkomna och stort lycka till önskar vi våra randiga töser.