I eftermiddag spelar vårt U21-lag ny omgång, hemma på Landskrona IP mot Mjällby AIF. Avspark 16:00 på A-plan.

Inför matchen innehar BoIS tabellens andraplats och med bara tre matcher kvar att spela ser det ljust ut i kampen om slutspelsplatserna. För att ta sig vidare krävs att laget slutar sämst trea och i nuläget är det fyra poäng ner till fjärdeplacerade Kalmar FF.

På femteplats ligger Mjällby som har fyra poäng upp till Halmstad på sista slutspelsplatsen. Därmed är även Blekinge-laget fortsatt involverade men det kommer förmodligen krävas tre segrar i deras fall för att ta sig upp på rätt sida strecket.

MAIF tog också en meriterande seger i senaste omgången. Kalmar besegrades på bortaplan med 1-0. Laget från Hällevik reser dessutom ner med ett väldigt slagkraftigt lag, detta då Allsvenskan har uppehåll vilket frigör spelare från A-holdet.

I BoIS-truppen kommer två provspelare att visa upp sig. Båda anländer från Karlbergs BK, som ligger två i division 2 norra Svealand, och spelarna i fråga heter Ousmane Diawara och Gustav Lindgren. Spelarna har visat framfötterna under säsongen, inte minst i målprotokollet där de verkligen utmärkt sig. Diawara har gjort 18 mål och Lindgren 17 så att de har förmåga framför mål har de verkligen bevisat under säsongen.

Två intressanta spelare och det ska bli kul att se dem i den randiga kontexten.

Resten av laget hittas här.

Startelva: Kaddoura, Olofsson, Asp, Wihlstrand, Ferhm, E. Jönsson, Prudence, Smajic, Nielsen, Diawara, Lindgren.

Bänk: Pauli, Ondrejka, Sjögren, O. Jönsson, Haurtic, Khattab, Jebara.