Landskrona BoIS delade på poängen med Röstånga i gårdagens seriematch. Sandra Mårtensson gjorde det randiga målet i matchen som slutade 1-1.

Det såg länge ut som att hemmalaget skulle få med sig samtliga poäng men ett hårt arbetande gästande lag gav inte upp. I matchens slutskede fick de också utdelning på sitt idoga slit.

Så klart väldigt surt att inte hålla stången matchen igenom. Att vi inte fick med oss tre poäng innebär att BoIS bara har en minimal möjlighet att komma ikapp IF Lödde på kvalplatsen.

Randigt gjorde en bra första halvlek och strax innan halvtidsvilan skulle laget få hål på Röstånga. Sandra Mårtrensson slog in en frispark. Bollen gick via en Röstånga-nick åt fel håll och vidare in i mål. Lite snöpligt men väldigt skönt.

Den andra halvleken präglades av hårt arbete och fysiskt spel. Röstånga försökte ta sig tillbaka in i matchen med BoIS försvarade sig bra och avstyrde alla anfallsförsök.

När matchen närmade sig 90 minuter var känslan att BoIS skulle lyckas hålla undan men tyvärr skulle Röstånga lyckas få in en boll som innebar kvittering.

Så klart väldigt frustrerande. Två matcher återstår och i nästa omgång är BoIS tillbaka på IP för sista gången denna säsong.

Fredagen den 22 oktober är det dags, vi gästas då av Hittarps IK FF, och avspark sker klockan 19:30.