Landskrona BoIS besegrade planenligt IF Viken och är därmed klara för Svenska Cupens gruppspel i början på nästa år. Randigt vann med 5-0 på Rösvallen och uppträdde kontrollerat matchen igenom.

Att möta ett lag från division 4 är speciellt och det gäller att inte ge sin motståndare något syre. BoIS bemästrade uppgiften med bravur och även fast det inte slog gnistor om spelet så var matchen aldrig omgärdad av några tvivel kring utgången.

Jonathan Asp gav Landskrona ledningen, på inlägg av Camil Jebara, och när Nicklas Nielsen utökade till 2-0 strax innan paus kändes matchen avgjord.

Jacob Blixt spädde på ledningen precis i början på andra. Philip Andersson skulle också bokföras i målprotokollet och Nielsen fastställde sedan slutresultatet genom att göra sitt andra för dagen.

Att ta sig till gruppspelet i cupen var ett av säsongens stora mål och det känns så klart väldigt skönt att kunna sätta en grön box i den kolumnen. Via gruppspelet blir tävlingssäsongen dels längre, dels förses randigt med tre kvalitativa matcher under försäsongen. Gott så.

Vi tackar Viken för god match och önskar laget lycka till med resten av säsongen.

För Landskrona BoIS ställer vi tillbaka siktet mot avslutningen av Superettan. Vi har en riktigt ösig höst framför oss och hoppas att alla med randiga sympatier nu hjälper laget att göra sitt yttersta i racet om de tre mest framskjutna placeringarna.

Nästa match spelas hemma på Landskrona IP, den 19 oktober klockan 19:00. Jönköpings Södra kommer på besök och vi ser fram emot ett kokande IP.

Just nu har du möjlighet att köpa biljetter till de tre återstående hemmamatcherna till priset av två. En kanondeal som ger dig möjlighet att vara en bärande del under hösten.

Klicka HÄR för att ta del av detta erbjudande

För ströbiljett klickar du HÄR