Våra damer har nu bara två matcher kvar av säsongen. Den kommande uppgiften är den sista hemma i Landskrona och för motståndet svarar Hittarps IK FF.

Avspark 19:30 på IP.

BoIS befinner sig på tredjeplatsen och har inte längre möjlighet att komma ikapp tvåan IF Lödde. Däremot har Röstånga, som skuggar Landskrona, möjlighet att ta sig förbi så det hade varit roligt att avsluta med två segrar.

Hittarps IK FF är tabelljumbo och har samlat ihop fyra poäng inför omgången. Det unga laget, som är en typ av akademi till HIK:s Division 1-gäng, har inte riktigt fått det att stämma under säsongen men i den senaste matchen spelade laget två lika med Stattena IF.

Lagets bästa målskytt, Engla Hitchcock gjorde bägge målen och har noterats för fem baljor denna säsong. Imponerande med tanke på att lagets totala målskörd är 13 stycken.

För BoIS del tappade laget sin ledning senast, hemma på IP mot Röstånga, i matchens absoluta slutskede. Så klart bittert men också en lärdom och vi hoppas att laget kan ta en liten revansch i morgon kväll.

I det stora hela har våra töser, som är inne på sin första säsong, gjort en väldigt stark säsong. Laget förtjänar att avsluta på topp och vi hoppas att många BoISare tar sig till matchen i morgon kväll och visar sitt stöd.

Avspark 19:30, varmt välkomna till IP.