Landskrona BoIS hade ingen rolig eftermiddag på Grimsta under söndagen. Gästerna kom inte alls upp i normal standard och lyckades därför inte rå på Akropolis. Matchen slutade 1-0 till hemmalaget, ett mål som gjordes en bit in på första halvlek.

Det gick inte riktigt att känna igen Landskrona i denna match. Spelarna kom inte loss på samma vis som i tidigare omgångar samtidigt som Akropolis gjorde det svårt för laget.

Endast vid enstaka tillfällen lyckades BoIS kombinera sig igenom men avsluten hotade aldrig på riktigt.

Efter dryga 20 minuter producerades matchens enda mål. Ett pärlband av olyckliga BoIS-beslut lade grunden till målet som avslutades med att Akropolis-anfallaren, Pontus Åsbrink kunde raka in bollen från snäv vinkel.

Tyvärr skulle Akropolis få energi av ledningsmålet och några minuter senare var det nära igen. Denna gång gick avslutet dock utanför.

BoIS bästa läge innan halvtidsvilan var en frispark som Filip Olsson slog strax över.

Efter pausen ryckte BoIS upp sig en aning men prestation var fortfarande inte tillräckligt hög för att kunna hota. Båda lagen skapade målchanser, BoIS fick till en rad avslut från distans men målvakten i Akropolis lyckades avvärja.

Det gjordes inga fler mål denna söndag och BoIS förlorade därmed matchen. Så klart en stor besvikelse, inte minst med tanke på lagets intressanta tabelläge, men det finns som bekant inga enkla matcher i denna serie.

Poängtappet innebär att kvalplatsen förmodligen blir tuffare att nå, men så länge möjligheten existerar kommer vi att investera allt för att realisera den.

Fyra omgångar återstår och den kommande utspelas hemma på IP. Östers IF gästar Landskrona tisdagen den 2 november. Avspark 19:00.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till alla som stöttade randigt denna eftermiddag. Ingen insats vi väljer att komma ihåg men vi lär oss och går vidare mot kommande uppgifter.

Foto
  • Bildbyrån