Landskrona BoIS avslutade U21-serien med en ny imponerande seger. Randigt vann den tuffa bortamatchen mot Östers IF med 2-1. Viktor Ekblom blev stor segerorganisatör då han gjorde båda BoIS-målen.

Helsingborg slog TFF med hela 8-0 och passerade därmed BoIS i tabellen men placeringen innebär att randigt spelar första slutspelsmatchen hemma på Landskrona IP. För motståndet svarar antingen Djurgården eller Degerfors.

Matchen då?

En stabil BoIS-insats. Matchen var jämn men gästerna var något bättre. Viktor Ekblom gav Landskrona ledningen strax innan halvtidsvilan. En bit in på andra dubblade han sin målskörd och Östers reducering kom först i matchens absoluta slutskede. Segern var därför aldrig riktigt i fara.

Vi gratulerar laget till en riktigt stark säsong och önskar pågarna stort lycka till i slutspelet.