Landskrona BoIS och Amr Kaddoura har kommit överens om ett nytt tvåårsavtal. Därmed förblir målvakten sin moderklubb – som han spelat i sedan fem års ålder – trogen. 2022 blir Amrs tionde seniorsäsong i randigt.

Under fjolåret vaktade ”Kaddou” BoIS-målet vid 23 Superettan-tillfällen. Han var därmed en stor anledning till lagets framskjutna tabellplacering och han fick dessutom kröna säsongen med landslagsspel för Palestina.

Överenskommelsen innebär att BoIS fortsätter med samma målvaktstrio och med Thomas Kozma som ny målvaktstränare hoppas vi att dessa burväktare ska utmana varandra med ambitionen att hela tiden bli bättre.

Billy Magnusson om förlängningen

Precis som med alla spelare som satt på utgående avtal hade vi en utvärdering. Vi konkurrensutsatte positionen, såg över de egenskaper vi önskade och gick utförligt igenom det som var tillgängligt utifrån vår situation. Att Amr var iväg på landslagsspel gjorde att hans situation fördröjdes en aning. Dessutom bytte vi målvaktstränare i samma veva och den rollen var viktig för oss att ha med i processen.

När Amr var hemma igen hade vi ett väldigt bra möte men vi var också tydliga med att vi såg över situationen och att vi behövde året ut på oss, vilket han var väldigt förstående med.  

Vi såg över läget och i samspel med Thomas (Kozma) kom vi fram till att den bästa lösningen var att fortsätta med ”Kaddou”. Vi har en sund konkurrenssituation med tre målvakter som verkligen pushar varandra och får behålla en spelare som verkligen brinner för Landskrona. Han var tydlig med att han önskade stanna och har dessutom spelat i BoIS i hela sitt liv.  

Kaddou gjorde en bra förstahalva, var lite ojämnare under hösten och med en målvaktstränare med större tillgänglighet hoppas vi så klart att samtliga målvakter, inklusive Kaddoura, tar kliv i utvecklingen under säsongen.

En jättebra spelare och en jättebra kille.  

Vi önskar Kaddoura stort lycka till de kommande säsongerna i BoIS-målet.

Säkra din plats på Landskrona IP redan nu. Till kampanjen:

https://landskronabois.se/arskortskampanj-2022/

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS