Landskrona BoIS sagolika säsongsinledning bara fortsätter. Våra damer svarade för en ny imponerande insats i det på förhand tuffa bortamötet mot Höörs IS. Matchen slutade hela 6-0 till randigt som därmed tog sin femte raka seger.

Trepoängaren innebär att laget nu leder med lite marginal. Söderåsens allianslag är förvisso endast två poäng bakom men med en match mer spelad.

På Färs & Frosta Arenas konstgräs tog det en kvart innan BoIS fick fatt i matchen. De första 15 präglades av slarvigt passningsspel och lite ringrostighet men därefter var det randigt för hela slanten.

Nyförvärvet Nathalie Olsson gav BoIS ledningen och bara minuten efter noterades Ida Nielsen i målprotokollet. Då var matchen mer eller mindre avgjord.

Ytterligare två BoIS-mål skulle bli till innan halvtidsvilan. Sandra Mårtensson gjorde trean och Emma Törnqvist fyran.

Randig ledning med 4-0 i paus och det var en rättvis ledning sett till matchbild och antalet skapade målchanser.

I andra halvlek fortsatte Landskrona BoIS att ösa på för ytterligare mål. Lite större oskärpa i akt två men vid två tillfällen fick man hål på Höör-målvakten.

Nathalie Olsson gjorde sitt andra för dagen redan i den 50 matchminuten och med cirka 20 minuter kvar att spela var det Wilma Olssons tur att sätta dit en balja. Hon fastställde också slutresultatet.

Fem matcher, full pott och 29-2 i målskillnad är statistik som verkligen påvisar vilken fantastisk start på säsongen våra damer gett sig själva. En knapp tredjedel av säsongen har nu avverkats och vi njuter för fullt av den randiga framfarten.

På fredag är det dags igen, denna gång hemma på Landskrona IP. Vi gästas av Torna Hällestad, som spelar 9-manna. Avspark 19:00 och den matchen avhandlar vi senare i veckan.

Stort tack till er randiga som var på plats i Höör under söndagskvällen. Mycket uppskattad support.