Äntligen är det dags för våra damer att spela hemmamatch igen. I morgon kväll gästas vi av Torna Hällestad, avspark 19:00 på Landskrona IP.

BoIS har fått en alldeles lysande inledning på säsongen. Efter fem matcher står laget på full pott och därmed har vi satt oss i en riktig fin position. Segrarna har varit välförtjänta och senast, borta mot Höör, gjorde man sin kanske bästa prestation på hela säsongen.

Under fredagskvällen väntar en annorlunda utmaning. Matchen kommer nämligen spelas på 9-mannaplan och av den anledningen kommer spelet att påverkas. Vi väljer att inte klaga på omständigheterna och istället fokusera fullt ut på att svara för en ny gedigen insats.

Torna Hällestad befinner sig sexa i tabellen. Två segrar och tre förluster innebär sex inspelade poäng. I den senaste omgången besegrade laget Stattena IF med 2-0.

Lagets främsta målskytte heter Vera Jacobsson och hon har gjort fyra pytsar på fem matcher. Två tredjedelar av lagets totala målskörd och det påtalar så klart tydligt vilken central roll hon spelar för lagets anfallsspel.

6-0-segern senast på Färs & Frosta Arena var väldigt övertygande och vid ytterligare en seger på fredag har BoIS skaffat sig ett glapp om fem poäng ner till tvåan Söderåsen. Det hade så klart varit alldeles underbart och vi går självfallet för ett sådant scenario.

Avspark 19:00 på Landskrona IP och vi hälsar alla BoIS:are randigt välkomna.