Engelska är Landskrona och Landskrona är fantastiskt. Sedan tidigare har vi delat ut fribiljetter till skolever i vår stad inför sista matchen innan sommaruppehållet.

Efter fem raka matcher med poäng känner vi oss på särdeles gott humör och bjuder nu också alla barn och ungdomar i åldrar 0-7 på matchen på ståplats, med förbehåll att man kommer i vuxet sällskap. Vuxna måste ha biljett till matchen.

Vi har också uppdaterat arrangemangsvillkoren inför helgens batalj mot IK Brage.

Ståplats är en dynamisk, fostrande miljö som skänker känslor, glädje, besvikelse och kärlek. Lika många, om inte fler, har fått stora delar av sin fostran på betongfundamentet som på Landskrona IP:s gröna gräs. Trots att skönhetsfläckar förekommer är Landskrona BoIS 100% övertygade om att denna omgivning tillför betydligt mer än den stjäl för alla Landskroniter, oavsett ålder, som bor och brinner för vår stad i vinden.

Vi hälsar er således hjärtligt välkomna till Landskrona IP på söndag i våren sista himmamatch.

Biljetter införskaffas:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/49?S=0