Efter knappa fyra år som Akademichef i Landskrona BoIS väljer Tobias Celedon att gå vidare till nya utmaningar. I augusti månad flyttar han norrut för att där tillträda tjänsten som utvecklingschef i Solna-klubben AIK.

Under Tobias år i randigt har klubben tagit många stora kliv i positiv riktning. BoIS har växt i antalet aktiva medlemmar, både i de yngre kullarna och i akademiverksamheten, och många av våra förmågor i de egna leden har också lyckats sätta stort avtryck i herrlaget.

Vidare har Tobias ansvarat för många av klubbens samhällsinsatser och även varit involverad i BoIS större arrangemang. I detta arbete har han varit väldigt prestigelös vilket varit en oerhört uppskattad egenskap i en klubb där arbetet fördelats på relativt få krafter.

Tobias Celedon om sin tid i randigt

Jag har haft tre och halvt fantastiska år i Landskrona och BoIS. Tillsammans med flera underbara kollegor har vi gjort en otrolig utvecklingsresa dessa år där BoIS idag är en välmående fotbollsförening med tydliga värderingar och identitet, med en akademi som fostrar spelare till vårt A-lag och dessutom en klubb som ansvarar för starka sociala engagemang i staden.

Jag vill rikta ett stort tack till alla partners, medlemmar, supportrar, personal, ideella krafter med flera som stöttat klubben när det såg som mörkast ut, utan er är BoIS ingenting!

Ett tack till alla spelare och ledare som varit i akademin under mina år. Slutligen ett särskilt och varmt tack till Billy, Max och Amir som varit med under hela min tid i BoIS – det har varit en ynnest att få jobba med er.

#rändernagåraldrigur

Klubbchef Michel Ekberg om åren med Tobias

Från klubbens sida önskar vi gratulera Tobbe till en jättefin tjänst i AIK:s organisation. Vi tackar honom för stenhårt jobb i knappa fyra år med att skapa struktur och ordning i vår akademi samt att han också varit klart bidragande till att leverera nya randiga fotbollsstjärnor

På kansliet har han varit en väldigt uppskattad medarbetare vilket är nog så viktigt i en liten organisation.

Vi tackar Tobias för insatserna i Landskrona BoIS och önskar honom stort lycka till i AIK. Arbetet med att söka efter en efterträdare kommer nu att intensifieras.